Έξαλλος με την τιμωρία ο Σαββίδης - Να τι ετοιμάζει!

- 6:11 μ.μ.
Τα γεγονότα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν διεξήχθη ποτέ, επέφεραν βαριά… καμπάνα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Στον Δικέφαλο επικρατεί έντονος εκνευρισμός με την απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Superleague, καθώς θεωρούν την ποινή εξοντωτική και την διαδικασία στημένη. Γι΄αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι του Δικεφάλου προτίθενται να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης, προσφεύγοντας στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο.

Οι εν λόγω εξελίξεις αναγκάζουν τον Ιβάν Σαββίδη να κινητοποιηθεί και να λάβει δράση.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα αλλάξει εκτάκτως το πρόγραμμά του, παραμένοντας στη Θεσσαλονίκη ώστε να πραγματοποιήσει συναντήσεις μα αρμοδίους, οι οποίες θα καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Σαββίδης θα μείνει στη συμπρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες, όπου θα έχει μια σειρά συναντήσεων με το διοικητικό συμβούλιο, το νομικό επιτελείο της ομάδας, τους παλαιμάχους αλλά και τους οπαδούς του συλλόγου καθώς θέλει να ακούσει την άποψή τους για τον τρόπο αντίδρασης που πρέπει να έχει η ομάδα.
Advertisement
 

Start typing and press Enter to search

-->