Φωτογραφίες από το εξιτήριο του Ηλία Βρεττού – Το πρώτο του μήνυμα

- 2:50 μ.μ.
Ο  Ηλίας Βρεττός, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την Καθαρά Δευτέρα και το οποίο οδήγησε σε επεμβάσεις σε χέρι, πόδι και λεκάνη, πήρε εξιτήριο σήμερα. Μετά από 15 μέρες νοσηλείας και δύο χειρουργεία ο τραγουδιστής βγήκε από το νοσοκομείο Μετροπόλιταν.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος από το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου. Κάνω μια δουλειά που απευθύνεται στον κόσμο, αλλά τόση αγάπη δεν έχω ξαναεισπράξει ποτέ στη ζωή μου. Αυτή η αγάπη για μένα ήταν δύναμη. Με έκανε να παλέψω. Με έκανε να αντέξω ό,τι πέρασα αυτές τις δύο εβδομάδες. Έχω ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής μου. Βγαίνω νικητής. Τα χειρουργεία πέτυχαν», είπε βουρκωμένος ο Ηλίας Βρεττός.

«Υπάρχει πολύς δρόμος για την αποκατάσταση, αλλά εφόσον θα γίνω καλά, και θα γίνω τελείως καλά, να είστε σίγουροι για αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Να έχετε χαμόγελο. Να εκτιμάτε την κάθε στιγμή της ζωής σας, γιατί το κακό είναι δίπλα και μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έχουμε πολλά να πούμε στη συνέχεια, θέλω να μιλήσω και θα μιλήσω. Αυτή τη στιγμή θέλω να πω αυτά. Ξεκινά μια καινούρια ζωή για εμένα σήμερα. Ο Θεός μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και να είστε σίγουροι ότι θα την εκμεταλλευτώ για να γίνω καλύτερος άνθρωπος», συνέχισε ο τραγουδιστής.


Λίγο μετά το εξιτήριο έστειλε και το πρώτο μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από μία φωτογραφία:

Πηγή: tlife
Advertisement
 

Start typing and press Enter to search

-->