Απίστευτη επίθεση σε αθλητή! Προσπάθησαν να του ακρωτηριάσουν τα πόδια με πριόνι

- 6:42 μ.μ.
Ο Μλέντζι Γκουάλα βίωσε φρικιαστικές στγιμές το πρωί της Τρίτης. Ο 27χρονος τριαθλητής από τη Νότια Αφρική έπεσε θύμα μίας ασύλληπτης επίθεσης.

Από του χάρου… τα δόντια γλίτωσε ο Μλέντζι Γκουάλα. Ο 26χρονος τριαθλητής από τη Νότια Αφρική έπεσε θύμα μίας απίστευτης επίθεσης από τρεις άνδρες, οι οποίοι προσπάθησαν να του ακρωτηριάσουν τα πόδια με πριόνι!

Ο Γκουάλα δέχθηκε την επίθεση το πρωί της Τρίτης, ενώ προπονούνταν στο Ντέρμπαν. «Νόμιζε ότι πήγαιναν να τον ληστέψουν, οπότε σταμάτησε το ποδήλατο και τους έδωσε το τηλέφωνό του. Ομως, δεν ήθελαν ούτε αυτό, ούτε το ρολόι ή το ποδήλατο»,  τόνισε ο συναθλητής του, Σαντίλ Σέιντζ, στο BBC.

«Τον έσυραν στην άκρη του δρόμου, σε κάτι θάμνους, πήραν το πριόνι και άρχισαν να κόβουν τα πόδια του. Συνέχισαν και όταν έφτασαν στο κόκαλο, το πριόνι »κόλλησε» (επειδή δεν ήταν τόσο κοφτερό) και ξεκίνησαν να κόβουν το άλλο πόδι», πρόσθεσε.

Ο Γκούαλα στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, καθώς κατάφερε να τους ξεφύγει και πλέον νοσηλεύετται σε σταθερή κατάσταση δίχως να κινδυνεύει η ζωή του, όπως υποστήριξε ο Σέιντζ. Ο 26χρονος αθλητής θα καταφέρει, μάλιστα, να περπατήσει ξανά.
Advertisement
 

Start typing and press Enter to search

-->