Αδιανόητο : Βουλευτής φωνάζει «να καεί η πο#τ@ν@ η βουλή» στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ

- 11:59 μ.μ.
Το ζήσαμε κι αυτό στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Και το ερώτημα που γεννάται πλέον είναι τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε, μετά τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς πήγε στο συλλαλητήριο και φώναξε από το μικρόφωνο υβριστικά συνθήματα για την Βουλή. Ναι καλά διαβάσατε, ο βουλευτής του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη άκουσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζουν «να καεί η π…ανα η Βουλή» και όχι μόνο συμφωνούσε με το σύνθημα (κάνοντας χαρακτηριστικές κινήσεις) αλλά αποφάσισε και να ακολουθήσει. Ξεκίνησε να  φώναζει και ο ίδιος από το μικρόφωνο το υβριστικό σύνθημα και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Το ζήσαμε λοιπόν κι αυτό. Ο βουλευτής που πληρώνεται από το ελληνικό κράτος λόγω της ιδιότητας του, να φωνάζει το συγκεκριμένο υβριστικό σύνθημα. Και σα να μην έφτανε αυτό, φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ότι όταν ακούει το σύνθημα από τους συγκεντρωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάνει κινήσεις με τα χέρια ζητώντας να φωνάξουν πιο δυνατά. Προφανώς ήθελε να δείξει στο ακροατήριο του πόσο πολύ συμφωνούσε με το συγκεκριμένο υβριστικό σύνθημα. Άλλη εξήγηση δεν μπορεί να δώσει κάποιος για την συγκεκριμένη απαράδεκτη συμπεριφορά.

Ο Αριστείδης Φωκάς είχε πρωταγωνιστήσει πριν από λίγο καιρό σε μεγάλη κόντρα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και είχε μάλιστα τονίσει στην Βουλή ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν οπλοφορούσε κατά την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ματς με την ΑΕΚ.

Δείτε το βίντεο με τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά να φωνάζει το υβριστικό σύνθημα:

Πηγή: to10
Advertisement
 

Start typing and press Enter to search

-->