«Το κάναμε για τον Μπαλταδώρο» είπαν οι νεαροί που έβαλαν ελληνικές σημαίες σε βραχονησίδες

- 11:51 μ.μ.
Τους λόγους που τους ώθησαν να τοποθετήσουν ελληνικές σημαίες σε βραχονησίδες και νησιά εξηγεί ένας από την παρέα των Ελλήνων.

Τους λόγους που η παρέα των τριών Ελλήνων τοποθέτησαν σημαίες σε βραχονησίδες και νησάκια εξηγεί ένας από αυτούς. Όπως τόνισε, μιλώντας στο Star, η παρέα των τριών θέλησε την περασμένη Παρασκευή - εκ μέρους όλων των Φούρνων - να τιμήσει τον ήρωα-σμηναγό που σκοτώθηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου, όταν το Μιράζ που πιλόταρε συνετρίβη στο Αιγαίο.

«Το κάναμε για τον Γιώργο Μπαλταδώρο» είπε συγκεκριμένα μιλώντας στο star.gr ο ένας από τους από τους 3 Έλληνες που ανέβασαν τη σημαία στη βραχονησίδα «Μικρός Ανθρωποφάγος».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ρίξαμε και στεφάνι στη θάλασσα προς τιμήν του». Μιλώντας στο star.gr,  τόνισε πως δεν έχει βάλει μόνο μία σημαία, στον Μικρό Ανθρωποφάγο, αλλά συνολικά 5 σε γύρω βραχονησίδες και νησάκια.
ti-leei-o-enas-apo-tous-treis-pou-ebalan-ti-simaia-sti-nisida
Μάλιστα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι Τούρκοι κομάντος ήταν αυτοί που κατέβασαν τη σημαία, όπως ισχυρίστηκαν ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τουρκικά μέσα.

«Όταν πήγαμε για να ανεβάσουμε τη σημαία, είδα ένα γιοτ που έκανε βόλτες. Δεν του έδωσα σημασία. Ήταν κατασκοπευτικό πολιτικό σκάφος. Αυτοί την κατέβασαν την Κυριακή. Το Σάββατο που είχαμε πάει ήταν εκεί η σημαία» είπε στο star.gr.
Advertisement
 

Start typing and press Enter to search

-->