Ηράκλειο: Θρήνος για μωράκι που πέθανε από λευχαιμία – Η τυχαία διάγνωση

- 3:45 μ.μ.
Πήγε στο νοσοκομείο με ανεμοβλογιά και διαπίστωσαν ότι πάσχει από λευχαιμία.

Στο πένθος έχει βυθιστεί μια οικογένεια στο Ηράκλειο, από τον θάνατο του παιδιού τους, ενος μωρού, μόλις 8 μηνών, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του ΠΑΓΝΗ.

Πρόκειται για το νεότερο μέλος μιας οικογένειας Κούρδων, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες φιλοξενούνται στο Ηράκλειο, σε ένα από τα σπίτια που προσφέρονται μέσα από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου.

Η εισαγωγή στο ΠΑΓΝΗ και η διάγνωση!

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι κόλλησε ανεμοβλογιά. Πριν από λίγες μέρες δεν αισθάνθηκε καθόλου καλά και εισήχθη στο ΠΑΓΝΗ το Μεγάλο Σάββατο.

Εκεί διαπιστώθηκε πως πέρα από την ανεμοβλογιά που είχε, έπασχε και από λευχαιμία! Άμεσα μπήκε στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το κρατήσουν στη ζωή.

Η κατάσταση της υγείας του όμως ήταν τέτοια, με αποτέλεσμα να μην αντέξει ο οργανισμός του και να αφήσει την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν τα μέλη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, το οποίο αναμένεται να κηδευτεί αύριο με έξοδα του συγκεκριμένου φορέα.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος με δηλώσεις του στο ekriti.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια φιλοξενείται στο Ηράκλειο από τον περασμένο Νοέμβρη και έχει ένα ακόμη παιδί. Όπως είναι φυσικό, οι γονείς είναι σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, με τα μέλη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου να παρέχουν κάθε δυνατή στήριξη στην οικογένεια.

Πηγή: ekriti
Advertisement
 

Start typing and press Enter to search

-->