Αυτή η γάτα έχει μέγεθος όσο μία πατάτα!

- 12:58 π.μ.
Ονομάζεται Πατάτα και δεν είναι τυχαίο! Δείτε στο βίντεο την μικροσκοπική γάτα, Πατάτα που χαίρεται τη ζωή παρά τις αντιξοότητες.

«Μοιάζει με ένα μικρό λαγουδάκι ή με μία πατάτα!», αναφέρει η ιδιοκτήτρια της μικροσκοπικής γάτας που της έδωσε το όνομα «Πατάτα». Τα κόκαλα της σπονδυλικής στήλης και των άκρων αυτής της γάτας δεν έχουν το σωστό σχήμα και μέγεθος.

Η Holly, το αφεντικό της Πατάτας όταν είδε για πρώτη φορά σε ένα φιλοζωικό κέντρο την μικροσκοπική γάτα, την ερωτεύτηκε. «Όταν την δει κανείς από κοντά, σοκάρεται από το μέγεθός της. Θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και θα μπορούσα να πω ότι γενετικά, είναι ένας μικρός εφιάλτης αυτό που περνάει!», δηλώνει για τη γάτα που υπερλατρεύει.

Μάλιστα, η γάτα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να βελτιωθεί η κατάστασή της και σήμερα αναρρώνει έχοντας στο πλευρό της την Holly. Ζει μαζί με άλλα δύο γατιά, και όλα μαζί συμβιώνουν αρμονικά.

«Με εκπλήσσει το θάρρος και η επιμονή της. Προσπαθεί να ζει σαν μία φυσιολογική γάτα. Παίζει, τρέχει και στην πραγματικότητα αυτή είναι το αφεντικό του σπιτιού!», καταλήγει η ιδιοκτήτριά της και ο άνθρωπος που της προσφέρει την φροντίδα αλλά πάνω από όλα την στοργή και την αγάπη που έχει ανάγκη.
Advertisement
 

Start typing and press Enter to search

-->