Έδινε στο άρρωστο βρέφος της βότκα για να μπορεί να διασκεδάζει με την ησυχία της

- 4:42 μ.μ.
Ένα βρέφος οκτώ μηνών έχασε τη ζωή του από ιογενή λοίμωξη, εξαιτίας της αμέλειας της μητέρας του, η οποία εκτός των άλλων του έδινε να πιει βότκα, ώστε να κοιμάται και εκείνη να πηγαίνει σε πάρτι.

Το περιστατικό συνέβη στο Σεμπεκίνο του Μπέλγκοροντ και σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η Nadezhda Yarych πότιζε τον μικρό Zakhar με βότκα, παρ' όλο που ο οργανισμός του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένος από μια ιογενή λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μέρες. Τον είχε πάει στο νοσοκομείο, αλλά λέγεται πως όταν οι γιατροί της είπαν ότι ο μικρός θα πρέπει να μείνει μέσα για παρακολούθηση, εκείνη αρνήθηκε, λέγοντάς τους ότι θα τον φροντίσει η ίδια στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η νεαρή μητέρα επισκέφθηκε τέσσερις φορές σε μια εβδομάδα το νοσοκομείο, αλλά κάθε φορά ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να νοσηλευτεί ο μικρός.

Πηγές κοντά στην οικογένεια ανέφεραν σε τοπικά ΜΜΕ πως η μητέρα δεν ήθελε να περάσει την περίοδο των γιορτών στο νοσοκομείο. Οι ίδιες πηγές είπαν πως συνήθιζε να δίνει στο βρέφος βότκα, ώστε να πέφτει σε λήθαργο και εκείνη να μπορεί με την ησυχία της να βγαίνει έξω για διασκέδαση.

Δυστυχώς ο μικρός δεν άντεξε και στις 5 Ιανουαρίου άφησε την τελευταία του πνοή. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατός του προκλήθηκε από την λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες, παίρνοντας καταθέσεις τόσο από τη μητέρα όσο και από τον σύζυγό της και πατριό του βρέφους, Mikhail Yarych, ο οποίος -όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ- γνώριζε την κατάσταση, αλλά δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει τον μικρό. Προς το παρόν η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη, ούτε έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Πηγή: newsbeast
Advertisement
 

Start typing and press Enter to search

-->