Κίσσαβος: Ιδιοκτήτης παράτησε ηλικιωμένο γαϊδουράκι νηστικό μέσα στο κρύο και τα χιόνια επί μέρες

- 1:32 μ.μ.
Έντονη ήταν η κινητοποίηση που υπήρξε στη Σπηλιά Κισσάβου  έπειτα από την εύρεση ενός γέρικου γαϊδάρου, που, με βάση τις πληροφορίες, περιπλανιόταν ελεύθερος μέσα στα χιόνια εδώ και πολλές ημέρες.

Μία φιλόζωη εντόπισε το ζώο και μολονότι αρχικά θεωρήθηκε ότι είχε εγκαταλειφθεί από τον ιδιοκτήτη του, τελικά, κατόπιν ερευνών, γνωστοποιήθηκε ότι ο γάιδαρος αφέθηκε ελεύθερος στην περιοχή.

Με βάση τον Σύλλογο «Γαϊδουροχώρα- Donkey ’ς Land», το ζώο είχε παραμείνει στο ίδιο μέρος – μέσα στα χιόνια –  τουλάχιστον δύο ημέρες, νηστικός, με τις θερμοκρασίες να πέφτουν κάτω από το μηδέν.

Αναφορικά με το συμβάν ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Συκουρίου, όπως και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας όπου εντοπίστηκε το ζώο.

Ο ιδιοκτήτης του γαιδάρου έχει ήδη βρεθεί, ωστόσο δήλωσε ότι θα προστατεύσει πρώτα το κοπάδι του από την κακοκαιρία και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τον γέρικο γάιδαρό του.

Ο δήμαρχος της περιοχής, ωστόσο, τόνισε πως θα γίνουν άμεσα προσπάθειες περισυλλογής και μεταφοράς του ζώου σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Advertisement
 

Start typing and press Enter to search

-->