Μάνα άφησε το 3 μηνών μωρό της σε πολικό ψύχος στο μπαλκόνι για να το τιμωρήσει

- 8:00 μ.μ.
Μία μάνα άφησε το 3 μηνών μωρό της γuμvό σε ένα μπαλκόνι μέσα στο πολικό ψύχος επειδή “την κατούρησε”.

Η 25χρονη Elizaveta Klimova, άφησε την κόρη της να κλαίει έξω στο μπαλκόνι πριν τη φωτογραφήσει και στείλει τις φωτογραφίες της στον πρώην σύζυγό της και πατέρα του μωρού, τον 28χρονο Aleksandr Potryasov.

Η κ. Klimova έγραψε στον πρώην της: “Δες την για τελευταία φορά. Την έχω κλειδώσει στο μπαλκόνι. Θα παγώσει. Την άφησα εκεί επειδή με κατούρησε.”
Οι εικόνες που κόβουν την ανάσα, και που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην σύντροφος της Klimova, μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν το μόλις 3 μηνών μωρό να κλαίει ενώ βρίσκεται μέσα σε ένα καλάθι.

“Κοινοποίησα τις φωτογραφίες για να στερήσω από την πρώην σύζυγό μου τα γονικά της δικαιώματα. Μετά τις εικόνες αυτές, φοβάμαι για το τι είναι ικανή να κάνει στην κόρη μου.”
Ο κ. Potryasov ανέφερε πως δεν είναι σε θέση να φροντίσει την κόρη του αφού δουλεύει πάρα πολύ.

Μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών, η κ. Klimova κατηγόρησε τον κ. Potryasov ότι την άφησε μόνη της με το μωρό χωρίς χρήματα.

Με βάση τους γείτονες της κ. Klimova, ο πρώην σύζυγός της έφυγε από το σπίτι λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους και μετακόμισε στη γειτονική πόλη Volsk.

Το ζευγάρι είχε μια τεταμένη σχέση η οποία έγινε ακόμη χειρότερη έπειτα από το διαζύγιό τους, με βάση τις αναφορές.

Η αστυνομία έλεγξε τις φωτογραφίες αφότου αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε: “Αφού έλεγξε τους εμπλεκόμενους, η αστυνομία διαπίστωσε ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον φετινό Οκτώβριο. Το μωρό εξετάστηκε από ιατρούς και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.”

“Η μητέρα κατηγορήθηκε ότι έθεσε το μωρό της σε κίνδυνο και της επιβλήθηκε πρόστιμο.”
Advertisement
 

Start typing and press Enter to search

-->