ΑΕΚ: Είναι επίσημο! Παραιτήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης

- 11:06 π.μ.
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και επίσημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή από τους “κιτρινόμαυρους”. “Η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα)” το... καρφί του Εβρίτη προπονητή.

Παραιτήθηκε! Οκτώ μήνες μετά την πρόσληψή του και έξι μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να κάνει δεκτό το αίτημα παραίτησης που της κατέθεσε.

Το πρωί της Τρίτης (05.02.2019) η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, μαζί με την αποχαιρετιστήρια δήλωση του.

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει χάσει κάθε ελπίδα διατήρησης του τίτλου στο πρωτάθλημα, αλλά και ουσιαστικά τη δεύτερη θέση, οδήγησαν τον 50χρονο τεχνικό στην απόφαση να πει “αντίο”. Πάντως, ο κ. Ουζουνίδης πέταξε και το.. καρφί του -μέσω της δήλωσης του- τονίζοντας πως η πορεία της Ένωσης στη φετινή Superleague “… κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα). 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας υπέβαλλε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας μας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club.

Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια».

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, για την προσφορά του και βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα μας επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Champions League. Κατέχει, πλέον, τη δική του θέση στην Iστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.”

Πηγή: newsit
Advertisement
 

Start typing and press Enter to search

-->