Αποφασισμένοι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια τιμωρίας του Ολυμπιακού σε περίπτωση υποτροπής του.

Μετά την απολογία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την αποχώρηση από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ και για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Πειραιώτες υποστήριζαν, στη διάρκεια της αποχώρησής τους το βράδυ της Τετάρτης, πως δεν τους ενδιαφέρουν σε καμία περίπτωση οι ποινές που θα τους επιβληθούν. Στην παρουσία τους στον αθλητικό δικαστή, ωστόσο, δεν έδειξαν την ίδια στάση αφού υποστήριξαν πως θα πρέπει να τιμωρηθούν με την ελάχιστη δυνατή ποινή, που είναι η αφαίρεση μόλις ενός βαθμού από τη Basket League.

Η κίνηση αυτή, σίγουρα προκάλεσε ερωτηματικά. Το σίγουρο πάντως είναι ένα. Αν η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει πράξη τις απειλές που εκτόξευσε με την ανακοίνωση της Πέμπτης, δηλαδή να μην αγωνιστεί ξανά απέναντι στον Παναθηναϊκό με Έλληνες διαιτητές ή σε κανέναν αγώνα με διαιτητές τους τρεις του ημιτελικού της Τετάρτης, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του νόμου. Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν αυτή την υπόθεση μέχρι τέλους και να μην την αφήσουν στην τύχη της.

Στην περίπτωση, δηλαδή, που τα αρμόδια δικαστικά όργανα δεν επιβάλλουν στον Ολυμπιακό τις αυστηρότατες ποινές που προβλέπονται από τους κανονισμούς, τότε από τον Παναθηναϊκό θα προσφύγουν στα αστικά δικαστήρια αλλά και όπου αλλού τους δίνεται η δυνατότητα, για να τηρηθούν οι νόμοι.
Νεότερη Παλαιότερη