Περισσότερα από 25 κορίτσια από την Πάτρα συμμετείχαν στο άτυπο διαγωνισμό που γίνεται κάθε χρόνο για την ανάδειξη της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού. Νικήτρια αναδείχθηκε μία 20χρονη φοιτήτρια.

Καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για στις Απόκρεις, στο.. επίκεντρο του ενδιαφέροντος έρχεται -αβίαστα- το Καρναβάλι της Πάτρας, αλλά και η πάντα… απαστράπτουσα Βασίλισσα του καρναβαλιού. Από όλα τα κορίτσια που κατέθεσαν φέτος αίτηση, η αρμόδια Γνωμοδοτική Επιτροπή, είχε επιλέξει έξι κοπέλες.  Μετά μάλιστα από συνεδρίαση που έγινε το πρωί της Παρασκευής, και κάτω από άκρα μυστικότητα, αποφασίστηκε ότι η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού θα είναι η 20χρονη Αναστασία Ψαρρού.

Η 20χρονη Αναστασία Ψαρρού, φοιτήτρια στην Πάτρα, θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019.  Η εκλογή μάλιστα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 έγινε ανάμεσα σε 30 υποψήφιες από την Πάτρα, την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις που κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους.
Η πανέμορφη Αναστασία Ψαρρού είναι φοιτήτρια στο τμήμα Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Από πολύ μικρή που είχε επισκεφτεί το Πατρινό Καρναβάλι με τους γονείς της, είχε εντυπωσιαστεί και οι πρόσφατες τελευταίες επισκέψεις της την έκαναν να δηλώσει συμμετοχή για τον θεσμό της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού.  Από τη θέση αυτή θέλει με όλες τις δυνάμεις της να συνεισφέρει στη μεγάλη γιορτή της Πάτρας. Άλλωστε όπως σημειώνει η ίδια, ήταν παιδικό της όνειρο να γίνει Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η Αναστασία Ψαρρού γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά και λατρεύει το χορό και κυρίως τη λάτιν. Η όμορφη Βασίλισσά μας με την ξεχωριστή της παρουσία θα μοιράζει χαμόγελα και θα δώσει τον απαραίτητο τόνο στις μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 από το άρμα της το Σαββατοκύριακο της κορύφωσης του κεφιού. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ευχαριστεί θερμά και τις 30 υποψήφιες για το ενδιαφέρον τους.

Με πληροροφίες από τα carnivalpatras.gr.
Νεότερη Παλαιότερη