Δεν έχει όρια η απανθρωπιά κάποιων θρασύδειλων κατοίκων του Μεσολογγίου, που μετέτρεψαν σε κινούμενους στόχους τρία αδέσποτα σκυλιά πυροβολώντας τα με κυνηγετικό όπλο! Οι άγνωστοι δράστες εξαφανίστηκαν αφού τραυμάτισαν τα άτυχα ζώα το πρωί του Σαββάτου, το ένα από αυτά θανάσιμα.

Τα άλλα δύο σκυλιά τραυματίστηκαν από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς και τα βρήκαν αιμόφυρτα μέλη του συλλόγου “Εθελοντές Φιλόζωοι Μεσολογγίου η Ελπίδα“, που τα μετέφεραν σε κτηνίατρο. Όπως έγραψαν στη σελίδα τους στο facebook αναρτώντας φωτογραφίες, τα σκάγια έσπασαν τα δόντια και έκοψαν τη γλώσσα του ενός σκύλου, ο οποίος πυροβολήθηκε και στο πίσω μέρος του σώματος του ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει! Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ερευνούν την υπόθεση σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου.

*** Την ίδια ώρα στη Λάρισα, καταγράφονται αλλεπάλληλα κρούσματα βανδαλισμών στα κυτία υγιεινής για τα περιττώματα σκύλων, τα οποία τοποθέτησε ο Δήμος σε 47 κοινόχρηστους χώρους της πόλης στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος. Άγνωστοι έχουν καταστρέψει 15 κυτία ρίχνοντας περιττώματα στις εσοχές, παραβιάζοντας τις κλειδαριές και σκορπίζοντας στο έδαφος τα χάρτινα φτυάρια. Όπως αναφέρει το LarisaNew.gr, κάθε εβδομάδα οι υπάλληλοι της Δημοτικής Υπηρεσίας Πρασίνου αντικρίζουν και νές καταστροφές.
Νεότερη Παλαιότερη